58. Andries Visser, 30 mei 1907

Andries Visser, geboren op 30 mei 1907 te Lemmer, overleden op 25 januari 1995 te Sneek, zoon van Frans Visser en Roelofje Bootsma. Gehuwd op december 1939 met Jeltje Schotanus, geboren op 11 juli 1918 te Berlikum, overleden op 15 juli 2008 te Sneek, dochter van Wieger Schotanus en Janke Kramer.

Foto van Cor Visser: Andries Visser.

Uit dit huwelijk.

1. Frans Visser, Frans is gehuwd met Tiny, uit dit huwelijk 2 kinderen een zoon en een dochter, waarvan de oudste zoon gehuwd is, en een zoon heeft. Frans was secretaris bij de IJsvereniging te Lemmer.

2. Wieger Visser, Wieger is gehuwd met Volie, uit dit huwelijk 2 kinderen een dochter en een zoon, waarvan de oudste dochter gehuwd is.

3. Jelle Visser, Jelle is gehuwd met Hessie, uit dit huwelijk 2 dochters die zijn gehuwd, Jelle heeft 3 kleinkinderen

4. Sake Visser, Sake is gehuwd met Annie (Annie is inmiddels overleden), uit dit huwelijk zoon Dennis welke vaart op de Rijnvaart als matroos/stuurman en dochter Mirjam die werkt in de verpleging in het ziekenhuis in Leeuwarden, Mirjam woont samen met haar vriend in Heerenveen. Sake is per 1 januari 2006 afgezwaaid bij de vrijwillige brandweer van Lemmer en is onderscheiden in de orde van Oranje Nassau voor 27 jaar brandweer dienst.

5. Cornelis (Cor) Visser, Cor is gehuwd met Suzan, zelf geen kinderen. Wel 2 pleegkinderen, meisje en jongen, waarvan het meisje inmiddels gezorgd heeft voor 2 kleinkinderen. (jongen en meisje)

Links; Jeltje, met Sake op schoot, Wieger, Frans, en Jelle bij Andries op schoot. Cornelis (Cor) was nog niet geboren.

Staande: Wieger, Jelle en Sake. Zittend: Frans en Cor.

Het gezin van Andries en Jeltje Visser. Staande: Wieger, Jelle en Frans. Zittend: Sake, Andries, Jeltje en Cor.