Informatie » Gastenboek voor het plaatsen van reacties voor de website spanvis

Reactie plaatsen

Reacties

Jan Baker
3 jaar geleden

Wat een prachtig stuk werk om dat allemaal weer te geven. Ik heb nog niet alles gelezen, en ik zal wel nog eens weer lezen. Heel veel bedankt!
Ik leef nu in Canada, in Ontario. Ik was 25 jaar oud en in 1956 ben ik dan naar Canada gegaan.
Jan

Willem van Bloemen
3 jaar geleden

Wat een prachtige website vol informatie over de binnen-vaart in Nederland. Het geeft een betrouwbaar beeld over de regelmatige vaart, de beurtvaart, om personen en goederen op vaste trajecten te vervoeren. Een onmisbaar deel uit de geschiedenis van ons waterrijke Nederland. Complimenten!!!

Wil van Ede
3 jaar geleden

Wie kan mij vertellen wie de huidige eigenaar is van de LE31?? De vorige eigenaar was Rouke Kuipers maar daarna ben ik het spoor bijster. Ik wil graag in contact komen met de huidige eigenaar dus ben benieuwd naar een reactie.

Anne Bruijne
3 jaar geleden

Door een fout van de Webmaster ben ik de hele stamboom van de familie Vlig kwijt. Wilem Pieters Vlig(1792) en Hendrik Pieters Vlig(1796) staan er nog, de rest is weg. Wie kan mij helpen met hun voorouders? Ik zie er als een berg tegen op weer helemaal opnieuw te moeten gaan zoeken.

Tilly Doldersum
4 jaar geleden

Hallo Roeli, waar zie ik de nazaten van Meint Willem en Pietertje Visser.
Gr Tilly

Marjanne langedijk-wierda
4 jaar geleden

Ik marjanne ben de kleindochter van johannes wierda
Dochter van wiebe wierda en trijntje erbrink
Mijn opa johannes is de broer van gosse wierda de kolenhandelaar in lemmer!
Leven er nog nazaten van deze familie?

Pieter Sake Feenstra
4 jaar geleden

Je krije triennen yn'e eagen as je dit sjogge. Myn âlde Lemmer. Moai datsto it sa bewarrest, want der wurdt in soad moais sloopt. Kompleminten!

Barbara Scholten-Visser
4 jaar geleden

Hallo Roelie,
Wat een geweldige site, die je gemaakt hebt samen met Jan over Lemmer en van vader. Ik ben als je oudere zus heel trots op je. En wat zou vader trots geweest zijn op zijn dochter en schoonzoon. Hij zou gezegd hebben "kind dit vind vader mooi, dit is met geen geld te betalen" Hij was zo gek met de Lemmer hé

Lieve groetjes van ons.
Barbara

Roelie Spanjaard-Visser
4 jaar geleden

Dank voor de lieve reacties, en vanaf 1949..dan ben je wel Lemster geworden hoor :-) super leuk..nogmaals dank

Johan en Antsje Weber-de Vries
4 jaar geleden

Lieve Roelie, bedankt voor al dat verrichte werk wat jullie hebben gedaan! Het in boekform blijft van hand in hand gaan, en nu via het moderne item kunnen er nog veel meer mensen van genieten en weer op elkaar kunnen reageren hé! Wij zijn geen echte Lemsters! maar mijn man woont hier sinds 1949 en ik ben geboren in de Echtenerveenpolder. Nogmaals bedankt.